Domaćinski kanapei
- TEŽINA: LAKO
- 10 minuta
Sastojci
Za 2 osobe
- Baget ili domaći hljeb,
- MANE svinjska mast,
- Aleva paprika,
- Crveni luk
Priprema
Baget ili domaći hljeb isjeći na tanke komade (šnjite) i premazati sa slojem svinjske masti. Preko posuti sa alevom paprikom i sitno isjeckanim crvenim lukom. Dodatno, na ovo jelo se može dodati i vegeta ili neki drugi začin od povrća.
Važno je pomenuti kako postoji i slatka verzija ovog jela, kod koje se preko sloja masti posipa šećer.
Uživajte domaćinski!
Nezaobilazan obrok ili užina u velikom broju domaćinstava, kojeg naročito pamte oni malo stariji i generacije mladih, rođenih prije devedesetih.
Ostali recepti
Domaćinski kanapei
- TEŽINA: LAKO
- 10 minuta
Sastojci
Za 2 osobe
- Baget ili domaći hljeb,
- MANE svinjska mast,
- Aleva paprika,
- Crveni luk
Priprema
Baget ili domaći hljeb isjeći na tanke komade (šnjite) i premazati sa slojem svinjske masti. Preko posuti sa alevom paprikom i sitno isjeckanim crvenim lukom. Dodatno, na ovo jelo se može dodati i vegeta ili neki drugi začin od povrća.
Važno je pomenuti kako postoji i slatka verzija ovog jela, kod koje se preko sloja masti posipa šećer.
Uživajte domaćinski!
Nezaobilazan obrok ili užina u velikom broju domaćinstava, kojeg naročito pamte oni malo stariji i generacije mladih, rođenih prije devedesetih.
Ostali recepti