Restoran

Jedinstven ugostiteljski objekat u Banja Luci, koji pored hrane i pića svim svojim gostima obezbjeđuje i ponudu suhomesnatih proizvoda „MANE“, svježeg mesa, domaćih sireva, kao i uslugu prenoćišta.

Ugostiteljski objekat „Domaćinska kuća“

Ideja vodilja od trenutka osmišljavanja koncepta „Domaćinske kuće“, pa sve do njenog otvaranja bila je adekvatno odgovaranje na neke od najznačajnih potreba velikog broja domaćinstava, koja u današnjim uslovima života i rada preferiraju brendove koji im na jednom mjestu obezbjeđuju veoma kvalitetnu hranu, svježe meso, kao izuzetno važnu namirnicu, te suhomesnate proizvode, proizvedene na domaćinski način. Upravo je ovakav pristup radu temelj postojanja „Domaćinske kuće“, koja „stoji“ na četiti stuba:
  • Vlastito svinjsko meso iz 100% domaćeg uzgoja;,
  • Suhomesnati proizvodi „MANE“ sa epitetom „domaćinski“,
  • Bogata gastronomska ponuda hrane, zasnovana na roštiljskom programu;
  • Moderan ambijent, obogaćen sa elementima prave domaćinske kuće, što mu uz profesionalno i ljubazno osoblje daje posebnu toplinu.

Konceptualno, „Kuća“ se sastoji od restoranskog dijela, čiju ponudu čine jela sa roštilja i specijaliteti, uz dodatak raznovrsnih priloga, zatim od „hladne sobe“ u kojoj se može pronaći bogata ponuda svježeg mesa, suhomesnatih proizvoda „MANE“ i domaćih sireva, te kapaciteta za smještaj i prenoćište gostiju.

Jelovnik „Kuće“ kreirali su iskusni kuhari, uz pomoć istinskih gurmana, koji znaju prepoznati kvalitet u sastavu i načinu pripreme jela od mesa. Osnova ponude restorana su jela sa roštilja, obogaćena specijalitetima kuće, jelima od ribe, domaćinskim platama i posebnom ponudom „MANE“ domaćinskih meza. Uz navedena, ali i brojna druga jela služe se i kompatibilne namirnice domaćeg porijekla, dok se karta pića ponosi domaćim vinskim i rakijskim brendovima.

Na kraju, ne treba zaboraviti slogan „Domaćinske kuće“, koji glasi „Tamo gdje smo uvijek na okupu“. Emocija koja stoji iza pomenutog slogana odnosi se na onaj pravi porodični ručak, koji nas redovno okuplja oko porodične trpeze, za kojom dijelimo lijepe trenutke i stvaramo uspomene, dok uživamo u domaćoj hrani poznatog i provjerenog kvaliteta.

Naša „Kuća“ je i vaša, stoga – Dobro došli!

Kontakt informacije

Ivana Gorana Kovačića 209

051/809-953

domacinskakuca2022@gmail.com

Radno vrijeme:

ponedjeljak – nedjelja

07:00 – 22:00 h

Galerija

Kontaktirajte Domaćinsku kuću

 

Pišite nam za sve informacije i rezervacije vezane za Domaćinsku kuću.